Deze maand 6 x Unieke Smaakbelevenis Art & Eat

vrijdag 12 november - zondag 21 november 18:30 - 22:30

Angélique Schmeinck verzorgt in haar Culinaire Galerie in Velp (bij Arnhem) deze maand vier keer een bijzonder diner en twee keer een late lunch.

Op 12, 13, 14, 19, 20 en 21 november kan je bij haar eten en drinken.

Wat is hier zo uniek aan?

Sowieso de ambiance van het atelier met veel mooi fotowerk dat daar hangt – kijk hier eens: Hoe verleid je een wortel, we waren begin april bij haar op bezoek.

Carte Blanche noemt Angélique het: per gang worden diverse gerechten en ingrediënten op je tafel gezet. En je mag zelf de smaakvrienden zoeken – dus je eigen smaakcombinaties proberen. Maar Angélique heeft ook enkele smaakroutes voorbereid. Die routekaarten krijg je, bijvoorbeeld Asian Silk Road of Highway to Umami. Je mag die routes volgen, je mag zijwegen nemen. Je mag ze ook negeren.

La Cuisine Intuitive

Proef en beleef de smaakvrienden op je eigen manier!

Het wordt, we citeren, een “onvergetelijk ‘diner’ van wel tien verschillende gerechten samen met verrassende wijnen en drink-pairings. Gecombineerd met ‘live performance’ waarbij de culinaire fotowerken tot leven komen.” Diner staat tussen aanhalingstekens want wordt dit wel een gewoon diner? Nee 🙂

Kijk voor meer informatie op haar website en boek. Je weet niet wat je meemaakt!

 Als je haar nog niet kent – en dat is niet erg – ze is een van de twee vrouwelijke meesterschefs een artistieke duizendpoot die de afgelopen jaren furore maakte met haar culinaire schilderijen en faam met CuliAir – dineren op grote hoogte in een luchtballon. Ze fotografeert zeer verdienstelijk en kan nog veel meer. Ze schreef een reeks boeken waarvan Smaakvrienden uniek is. Wij gebruiken het vrijwel dagelijks.

Meer info

Angélique Schmeinck
Angélique Schmeinck
Toegangsprijs: Ja
Reserveren: Ja

Waar

Culinaire Galerie Schmeinck
Kaart wordt geladen...

Plaats een reactie