Kun je een geheim bewaren?

Iedereen draagt geheimen met zich mee. Soms zijn ze groot, klein, onschuldig, grappig, prikkelend, woekerend of misschien wel levensbepalend. Wat betekent een geheim voor u?

Geheimendis

cid:2A584279A01F4E87A11CDB6CB6166A34@smaak

En wat betekent uw geheim voor anderen? Op vrijdag 17 of zaterdag 18 september a.s. van 19:00 tot 22:15 uur kunt u deelgenoot zijn van  de geheimeneditie van de Tafel van Proeven. Een vijfgangen diner in het kunstenaarsatelier van Sandra Schouten in Alkmaar.

Dineren met een thema op het raakvlak van theater, kunst en eten

Kunt u geheimen bewaren 1Sandra Schouten is Het Huis van Proeven. Ze is beeldend kunstenaar en maakt sinds 2001 onder de naam het Huis van Proeven theatrale en interactieve eetconcepten. In haar werk gaat het over ontmoeten, ervaren en verbinden. Voedsel wordt ingezet als communicatiemiddel om zo bepaalde reacties aan bezoekers/gasten te ontlokken.

Elk kwartaal organiseert Het Huis van Proeven een Tafel van Proeven, een vijfgangen diner in het huisatelier over en specifiek thema waaruit zowel de gerechten als de gesprekken met tafelgenoten voortkomen.

Deel uw geheim of luister naar anderen

Moeten al je geheimen onzichtbaar blijven of zijn er ook geheimen die je op het juiste moment misschien wel wilt delen? Als de omstandigheden gunstig zijn…? Misschien tijdens dit exclusieve diner…? Prikkelende en avontuurlijke gerechten zullen het gesprek proberen te beïnvloeden. Een inwijdingsritueel maakt onderdeel uit van de avond.
 

De Tafel van Proeven over Geheimen

Datum

vrijdag 17 en zaterdag 18 september 2010

Tijd

van 19 uur tot 22.15 uur

Aantal

max. vijftien (15) personen per avond

Kosten

€ 50 p.p., incl. vier glazen bijpassende wijn. En water.

Waar

Het Huis van Proeven
Fnidsen 28-b
1811 NG  Alkmaar

Reserveren

info@hethuisvanproeven.nl
T: 072-5158362
M: 06-27016448

Nog meer weten?

Kun je een geheim bewaren - website SandraHet klinkt allemaal spannend. Maar het is vooral een belevenis. Op Sandra haar website zijn voorbeelden van eerdere projecten te vinden. Zo heeft ze concepten ontwikkeld voor de kunstsector (waaronder het Van Gogh Museum, Theaterfestival Karavaan, de Rotterdamse Schouwburg, Festival aan de Werf, Universiteit van Utrecht, Kunst en Cultuur Noord-Holland, CBK Flevoland, Festival de Wereld van Witte De With in Rotterdam, de Amsterdamse Uitmarkt, de Nationale Dansweek, de gemeente Alkmaar etc.), maar ze werkt ook voor particulieren en bedrijven.

Filmpje over Kaasmoeder

De kaasmoeder was ook een project van Sandra.

Plaats een reactie