Zuurkool in NRC Lux

Wij zijn sedert 1980 geabonneerd op NRC Handelsblad. Het is gewoon een heel goede krant. De laatste vernieuwing, de bijlage Lux, spreekt ons jammer genoeg wat minder aan. Tot dit weekeinde. Goede bijlage.

Short cut

Zuurkool - stampen.JPGVoor de NRC Lux-lezers die 'zuurkool maken' zoeken, zij klikken hier op deze link. Zij die iets over zuurkool an sich willen weten, klikken hier.

Sinds Lux er is "lezen" we dit katern in omgekeerde volgorde: helemaal achterin staat namelijk de Scrypto. De rest is wat ons betreft te oppervlakkig, te breed opgezet (hele grote foto's, veel wit). En we kijken natuurlijk altijd de kookrubriek in. Noem het professionele interesse. Zo ook vandaag.
Tot onze verrassing werd naar onze website verwezen voor de instructie om zelf zuurkool te maken. Ja, NRC weet waar het te vinden is.

Zoals gezegd: een heel goede krant. En we vinden Lux nu uiteraard ook helemaal top!

1 gedachte over “Zuurkool in NRC Lux”

  1. Augustus 2013 hebben we ons abonnement opgezegd. Het Nederlandse nieuws was meer en meer wat nieuws in Amsterdam was (is). En, niet minder belangrijk, NRC had zich aangesloten bij de kongsi rond Auxen/Cozzmoss die op grove, intimiderende wijze jaagt op een ieder die teksten uit kranten op welke wijze dan ook op of in relatie tot haar website gebruikt. NRC onwaardig. (Van deze jacht leest of hoort men amper, omdat de pers daar uiteraard niet over bericht.)

    We hebben sindsdien een abonnement op De Correspondent. Nieuws is overal op Internet te vinden, De Correspondent haakt daar feilloos op in door elke dag met een doorwrocht achtergrondartikel te komen. 

    Beantwoorden

Plaats een reactie