Championes al Jerez

bron: Annes Kookpunt
500 gr. kleine champignons (anders halveren), schoongemaakt; 2 eetl citroensap; 1 uitje, fijngehakt; 2 tenen knoflook, fijngehakt; 2 eetl olijfolie; zout en peper; 1 glas droge sherry; peterselie, fijngehakt; 1 gedroogd of verse rode peper, in kleine stukjes; ½ theel suiker

Bak de gehakte ui in de olijfolie glazig, voeg daarna de knoflook en de rode peper toe. De champignons toevoegen en 5 minuutjes meebakken, zouten &peperen & suiker erbij. Met sherry en citroensap afblussen en nog 5 minuutjes laten pruttelen. Tot slot de gehakte peterselie erdoor roeren.
In bakjes doen en serveren.

4 april 2008
Gabi wilde voor haar verjaardag een kookworkshop. Dit was een van de gerechten die ze hebben gemaakt.

OPMERKINGEN
Makkie en bijzonder lekker.

Plaats een reactie