Gefrituurde inktvisringen

bron: Annes Kookpunt – en waar zij het vandaan heeft…?
inktvisringen (uit de diepvries); 8 eetl bloem; 4 eetl maizena; zout

Olie verhitten op 190o C.

Meng in een breed diep bord de bloem en de maïzena.
Als ze al niet nat zijn: bevochtig de inktvisringen met water. Bestrooi ze met zout en bedek ze dan met het bloemmengsel. Goed schudden, zodat ze van alle kanten met bloem bedekt zijn.

Heel kort bakken in de frituurolie, anders worden ze taai

4 april 2008
Gemaakt tijdens de kookworkshop die Gabi voor haar en haar vrienden wilde hebben.

OPMERKINGEN
Te simpel te maken om nog wat op te merken.

Plaats een reactie

Verschijnt een à twee keer per maand. Met een breed scala aan onderwerpen uit het groenere leven en lekkere recepten.

Kijk in ‘spam’ of ‘reclame’ wanneer u niet binnen een paar minuten een e-mail ontvangt.