Kabeljauw op wortelen en koolrabi
Een doodsimpel en verrassend smakend visgerecht op een bedje van koolrabi en wortel. Met wat dille. Kan met kabejauw of andere vis.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Een doodsimpel en verrassend smakend visgerecht op een bedje van koolrabi en wortel. Met wat dille. Kan met kabejauw of andere vis.
Een uiterst smakelijke quiche van, zoals de naam zegt, shiitakes en snijbiet. Met wat sjalot en knoflook. Simpel en lekker
Een stevige, Italiaanse stoofpot met varkensgehakt, sappige tomaten en bonen naar keuze. Gezond en lekker.
Een uitmuntende risotto met dun gesneden palmkool, gesmoord in witte wijn en afgemaakt met ietwat harde geitenkaas.
Mooie, rijpe verse tomaten, snijbonen in stukjes van pakweg 3 cm, rode ui en een dressing maken een verrukkelijk eenvoudige zomerse salade.
Een zeer eenvoudig en smaakvol gerecht van brede lintpasta, palmkool (cavolo nero) en ‘nduja – en een aardappeltje. Heerlijk.
Husselpot van geroosterde koolrabi met gort, ansjovis en tomaat. Een vleug karwij en citroen maken het af.
Stevig gegrilde duimdikke stukken courgettes in een saus van ‘nduja en witte wijn. Met een zweem citroensap erover. Goddelijk zomers gerecht.
Verrukkelijk zomers courgettegerecht met pittige ‘nduja en tagliatelle is of spaghetti. Wat verse basilicum en (ingelegde) citroen
Eens je gekookte artisjokharten hebt, is dit een vrij eenvoudig te maken lekkere saus of pesto. Door de pasta of smeer het ergens op.
Een heel eenvoudige, zomerse salade van komkommer, koolrabi en olijven. Fris, smakelijk, wat wil een mens nog meer? Een glas witte wijn erbij!
Een goddelijk gerecht met de juiste ingrediënten simpel te maken en o zo smaakvol. En al helemaal voor de moestuinier met tomaten en courgettes.