Saus: 2 eetl. sojasaus; 2 theel. balsamico-azijn; 1 eetl. droge sherry; 1 eetl. suiker; 1 lente-ui, in dunne ringen; 1 eetl. maïzena; 5 tenen knoflook, geplet (of geperst)
Meng de ingrediënten van de saus en leg de kipreepjes erin. Wegzetten.
Haal de kiprepen uit de saus.
Verhit twee eetlepels arachideolie in een wok of ruime koekenpan. Doe de peper erin en roerbak even. Voeg de kiprepen toe. Roerbak gedurende een minuut of twee, tot de reepjes wit zijn geworden. Haal ze weer uit de pan en zet weg.
Maak de pan of wok schoon met keukenpapier en verhit een eetl arachideolie. Voeg de stengelsla toe en wat zout. Roerbak gedurende een halve minuut. Giet overgebleven saus in de wok en kook tot de saus dik wordt. Voeg de kipreepjes toe en roer.
Opdienen met rijst.
Nog niet gemaakt