bron: Andy McDonald in McDonald’s kitchen (omroep Llink)
snijbonen; knoflook, fijngehakt; olie; groene olijven, ontpit en grof gesneden; zout; ingelegde citroen
Nog niet gemaakt (en de hoeveelheden zijn dus niet ingevuld)
Snijd de snijbonen in kleine stukjes en blancheer ze kort in ruim kokend water met veel zout. Haal de boontjes uit de pan en dompel ze onder in ijskoud water om het kookproces te stoppen.
Bak de knoflook wat aan in wat olie in een voldoende ruime koekenpan. Voeg de snijboontjes toe en de gesneden olijven.
Snijd het vruchtvlees van de ingelegde citroen in kleine stukjes en voeg deze toe.
Serveer.
Opmerkingen
- Ik heb dit een keer in zijn kookprogramma op de tv, voor Llink, gezien en het recept opgeduikeld. Goede snijboonrecepten zijn namelijk zeldzaam.
- Ingelegde citroen kan je kopen, maar ook zelf maken. Klik hier. (Dat duurt dan wel drie weken.)
Uw snijbonenrecepten verschijnen niet meer op het scherm van mijn laptop.
Wel: Slechts geef een reactie.
Goed gezien. Vermoedelijk sinds 2012. Lang niet iedereen reageert op een fout, dus extra dank! Ik moet gaan zoeken naar het recept….