Verse kapucijners zijn verrassend lekker. Nee, niet verrassend, ontzettend lekker.
Dop en was de kapucijners. Kook de kapucijners in pakweg 5 minuten gaar in ruim kokend water met zout. Pel en snipper intussen de sjalotjes. Fruit ze vervolgens in een pannetje met de olie. Tot ze glazig zijn. Roer de room erdoor. Roer de mosterd erdoor. Giet de kapucijners af en roer ze door de mosterd-roomsaus; voeg naar smaak zout en peper toe.
14 juli 2005
Dit is voor twee personen. Als bijgerecht. We hadden ook Griekse courgettesalade en gestoomde worteltjes (Yellowstone). En merguez-worstjes op de bakplaat van de bbq.
8 juli 2014
We hadden ze al gegeten dit jaar, die verse kapucijners. Een kleine week geleden, toen Omroep Gelderland tv opnamen kwam maken. En verder genieten de vogels er dit jaar in het bijzonder van. Veel is al door de dieren weggevreten. We hebben nu de foto’s gemaakt en bij dit recept geplaatst