Kiwibes (Actinidia arguta ‘Anna’) SLECHTS EEN EXEMPLAAR

 39,95

Op voorraad

Beschrijving

Actinidia arguta – Kiwibes

Een vrouwelijke kiwibes van het ras ‘Anna’ (afgekort van de oorspronkelijke Russische benaming Ananasnaja). Wordt ook wel mini-kiwi of Siberische kruisbes genoemd. Wij hebben een schitterend exemplaar te koop; een grote plant in pot, al meer dan 2 meter hoog en met veel ranken. Geschikt om erbij te planten als u al een mannelijke plant heeft. Of koop elders een passende mannelijke plant, wij hebben die helaas momenteel niet te koop.

De kiwibes is naaste familie van zijn grotere neef de kiwi, maar de vruchten zijn veel kleiner en rijpen in ons klimaat beter af. Je eet ze met schilletje en al. Het is een sterke klimmer, zeer geschikt voor in het voedselbos. De plant is zeer goed winterhard als hij eenmaal goed gevestigd is. Om vruchten te krijgen moet u wel zowel een vrouwelijke als mannelijke plant hebben. Soms wordt gezegd dat een mannelijke plant van de gewone kiwi ook de kiwibes kan bestuiven.

LET OP: Wij kunnen planten helaas niet voor u verzenden, u kunt deze afhalen in Doorwerth op een moment dat u gelegen komt, u kunt dit aangeven in het ‘opmerkingen’ veld bij uw bestelling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kiwibes (Actinidia arguta ‘Anna’) SLECHTS EEN EXEMPLAAR” te beoordelen