Meet Your Greens – De Matrone

 79,00

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek de schoonheid van groenten! Een pracht cadeau om te krijgen of te geven.

Een saluut aan de koolrabi! Dit mooie groenteportret zet deze in Nederland zeer onderschatte groente in het zonnetje. Want wat is het een feest als zij er in het voorjaar weer is. Onderaan deze print staat een fraai recept voor geroosterde koolrabi. Of je herontdekt deze groente of het wordt een hemelse kennismaking. Verrassend eenvoudig te bereiden en veelzijdig van smaak. (Wij zelf zijn verzot op koolrabi, zaaien het drie keer in onze moestuin en eten het doorgaans rauw als salade of bij salades, op diverse manieren bereid.)

————-

Meet Your Greens is een serie bijzondere en exclusieve groenteportretten van het duo Arjanne Boekhout en Ruud Willems. Ruud is graficus met een kunstenaarshart en Arjanne is met hart en ziel verbonden met grond en groenten.

formaat staand 48 x 68 cm (A2+)
papier Dit buitengewone drukwerk vraagt om niet zomaar papier. Het portret is afgedrukt op Munken Lynx Rough. Dit hoogwaardige, duurzame papier heeft een open structuur met een natuurlijk witte tint, waardoor de details bijna voelbaar worden en de portretten sereniteit uitstralen. Deze fine art prints krijgen zo een poëtische en tekenachtige, schilderachtige sfeer.

FSC, PEFC, EU Ecolabel

drukwerk Offset: minimale CO2-emissie en maximaal hergebruik van natuurlijk papier.
verzenden Het groenteportret wordt verstuurd in een stevige op maat gemaakte verzenddoos. Formaat: 50 x 10 x 10 cm

Inlijsten of op de muur plakken?

Het groenteportret kun je naar eigen keuze inlijsten. Maar deze fine art prints komen erg mooi tot hun recht als ze direct op de muur worden geplakt.Door ze op de muur te plakken worden ze echt een onderdeel van de ruimte. Let er op dat de muur dan wel glad is gestuct, want een te ruwe ondergrond doet afbreuk aan de kwaliteit van het beeld.
Je groenteportret leveren we daarom standaard met een zakje behangplakpoeder.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meet Your Greens – De Matrone” te beoordelen