Meet Your Greens – Venus

 79,00

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek de schoonheid van groenten! Een pracht cadeau om te krijgen of te geven.

Wat is nu een ui, zo gewoon, elke dag in vrijwel elke maaltijd. De moeder van alle groenten – die andere fine art print. En hier verrijst ze elegant als de Venus van Botticelli.  Ze is fraai, hè. Je wilt geen gerecht zonder ui, zeker niet zonder deze Venus.
Onderaan op deze print  staat een fraai recept voor een makkelijk te maken uienpickle, voor bij de borrel. Probeer het eens!

—–

Meet Your Greens is een serie bijzondere en exclusieve groenteportretten van het duo Arjanne Boekhout en Ruud Willems. Ruud is graficus met een kunstenaarshart en Arjanne is met hart en ziel verbonden met grond en groenten.

formaat staand 48 x 68 cm (A2+)
papier Dit buitengewone drukwerk vraagt om niet zomaar papier. Het portret is afgedrukt op Munken Lynx Rough. Dit hoogwaardige, duurzame papier heeft een open structuur met een natuurlijk witte tint, waardoor de details bijna voelbaar worden en de portretten sereniteit uitstralen. Deze fine art prints krijgen zo een poëtische en tekenachtige, schilderachtige sfeer.

FSC, PEFC, EU Ecolabel

drukwerk Offset: minimale CO2-emissie en maximaal hergebruik van natuurlijk papier.
verzenden Het groenteportret wordt verstuurd in een stevige op maat gemaakte verzenddoos. Formaat: 50 x 10 x 10 cm

Inlijsten of op de muur plakken?

Het groenteportret kun je naar eigen keuze inlijsten. Maar deze fine art prints komen erg mooi tot hun recht als ze direct op de muur worden geplakt.Door ze op de muur te plakken worden ze echt een onderdeel van de ruimte. Let er op dat de muur dan wel glad is gestuct, want een te ruwe ondergrond doet afbreuk aan de kwaliteit van het beeld.
Je groenteportret leveren we daarom standaard met een zakje behangplakpoeder.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meet Your Greens – Venus” te beoordelen