Een eigen promotiefilm

Zo gaat dat. Jitske Jonkman van TriggerFilm maakte in dit vroege voorjaar een promotiefilm van onze tuin. En meteen een item voor haar website Slow Foodies. Het is een fraai resultaat. De tuin is nog wel wat kaal, maar het zegt waarvoor we staan.

In de film komt uiteraard ook Anthonetta van Bergenhenegouwen van aan het woord. Anthonetta helpt ons met de Eetbare Siertuin. Ze ontwerpt daarnaast (eetbare) siertuinen voor anderen en verkoopt de planten. Hmmm…. Zo beschouwd is onze Eetbare Siertuin eigenlijk het broddellapje – zeg maar: lap -, het experimenteerveld. Maar wel een mooie.

Een eigen promotiefilm - vignet TriggerFilmTriggerFilm maakt films, korte en hele documentaires. We kennen Jitske Jonkman al wat langer dan vandaag; ze woont in dezelfde gemeente en we delen in belangrijke mate de gelijke interesses. Maar zij filmt en wij wroeten in de aarde.

Kijk hier eens:

Later komt Jitske nog terug om opnamen te maken als planten, bomen en heesters al wat meer tot wasdom zijn gekomen.

Slow Foodies

Een eigen promotiefilm - vignet Slow Foodies 300x104Naast TriggerFilm heeft Jitske alweer enige tijd geleden de website c.q. het blog Slow Foodies gelanceerd. Hierop schrijft ze – nou ja, het gaat vaak om de filmphes – over eerlijk eten.

4 gedachten over “Een eigen promotiefilm”

  1. Hey,’Dutch girl cooking California’!
    Dank je. Bedenk, bij ‘coole’ films passen nog ietwat kale tuinen.
    Het wordt over een maar maanden ge-upgrade.
    Uiteraard breng ik mrs. M je groeten over. En breng jij ze over aan R, formerly known as meneer Eediete.

    Beantwoorden

Plaats een reactie