Groenmoet, groenmoest uh… Groenmoes!

Alweer enige tijd geleden bracht Hans van Eekelen het fabuleuze boek Zaaiagenda uit. Een aanrader van de eerste orde. En zo stuitten we op zijn site Groenmoes en op zijn nieuwsbrief met dezelfde naam. We denken dat u dat ook kunt waarderen.

Groenmoes websiteGroenmoes en onze activiteit onder de noemer MergenMetz zijn van gelijkgezinde aard en vullen elkaar behoorlijk goed aan. Dat maakt het zo leuk. En daarom denken we dat u dit ook leuk vindt – als u Groenmoes al niet kende.


Groenmoesmarkt

groenmoesmarkt2012[1] (Custom)De website Groenmoes is informatief; u vindt er andere zaken aan als op onze site. Hans’ succesnummer is de Groenmoesmarkt. Vele groenliefhebbers komen daar op af. Zet 22 maart 2015 nu alvast maar in uw agenda. Klik hier voor de Groenmoes website en meteen maar naar het overzicht van de indrukwekkende deelnemers (standhouders) aan de markt.


 

 Gratis nieuwsbrief

Groenmoes nieuwsbriefAls u zich erop abonneert krijgt u zeker één maal per maand de nieuwsbrief. Kosteloos. Hier treft u de laatste – oktober 2014 – aan (de pdf opent zich).

 

 

Plaats een reactie