Koken is een Eitje

Na een paar jaar proefdraaien met kooklessen aan huis en een aantal maal catering te hebben gedaan, heeft Annelies Heuker of Hoek nu een eigen website. Dat markeert het werkelijke begin.

Koken is een eitje“Eitje” of “Koken is een eitje” is Annelies haar standaard reactie als je haar vraagt hoe of wat een gerecht moet worden gemaakt. Ze stoeit met smaken en wat ze maakt, ziet er om een of andere reden altijd feestelijk uit. Haar website heet dus niet zonder reden Koken is een Eitje.
Koken is een Eitje - Lavaggiorosso

Italië

Koken zit in haar genen. Annelies heeft langer of korter op veel plaatsen in de wereld vertoefd, maar Italië is voor haar bijzonder. Toen hun kind nog klein genoeg was, besloten zij en haar echtgenoot een jaar de boel aan de kant te gooien en daar te gaan wonen. Annelies haar zus is getrouwd met Alberto, een heuse Italiaan, die op zijn beurt een welhaast klassieke mama heeft. En van die mama leerde Annelies de fijne kneepjes van de regionale keuken. Zo gaat dat.

Doorwerth

Inmiddels al lang weer terug in Doorwerth (tussen Wageningen en Arnhem) begon ze dames uit de buurt te leren koken. De horizon reikt immers verder dan Chicken Tonight. En van het een komt het ander: kleine gerechten voor feestelijke gelegenheden of koken voor een besloten diner. Enfin, kijk zelf maar verder op Koken is een Eitje.

Webdesign

En de website is in goede harmonie ontworpen en ontwikkeld door mrs. M van MergenMetz. Dat mogen we toch wel zeggen? Toch? 

Plaats een reactie