Kom naar het Angel Festival!

Weekje weg in augustus? Dan hebben we de gouden tip: Op het landgoed van Dominio Vale do Mondego, te midden van de prachtige Portugese natuur, wordt dit jaar voor de tweede keer het Angel Festival gehouden. Theater, workshops, lezingen, wandelingen; meer dan dertig acts.

6-12 augustus 2011

Programma

angel aanbod - circolando.jpg

Spannend, gewaagd en een groot succes. Dat was het eerste festival vorig jaar. Met stand-up comedians, opera, schilderen en nog veel meer. Dit jaar artiesten uit Nederland, Portugal, Spanje, Italië, Duitsland, België, Nieuw-Zeeland en Frankrijk.

Lekker makkelijk: Easy Art Arrangement

Vakantiehuis met zwembad.JPG

Het is een week helemaal weg. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld, allemaal op basis van kamperen en halfpension met weer heerlijk gezond eten van Fernanda (de Portugese kok) en haar equipe.

En er is een speciaal Easy Art Arrangement. Het enige dat u moet doen is uw vlucht regelen. Met Easyjet of KLM naar Madrid op 3 augustus. De bus die u naar het domein brengt staat dan klaar en u verblijft in een gereedstaande tent, met luchtbed en slaapzak. Midden in de olijfgaard – ziet u meteen waar die geweldige olie vandaan komt.

Op 14 augustus rijdt de bus weer terug naar Madrid.

(Of u komt een paar dagen eerder of vertrekt wat later: want op resp. 29 juli en 20 augustus rijdt ook een bus.)

Film, foto's en feiten

Meer weten, en dat wilt u: kijk op www.angelfestival.com 

Plaats een reactie