PUUR Koffie

Echte, mooie, pure koffie is niet op de markt te krijgen, dacht Jan-Paul Fros en hij begon in 2008 op de Wageningse markt koffie te verkopen. Vers gebrande koffie, bonen of gemalen, in pakken. Maar ook puike kopjes espresso, cappuccino en dergelijke. Om ter plekke te drinken.

PUUR koffie - winkel

Maar het liep anders: in 2012 opende hij de kleinste espressobar van Nederland. En inmiddels is er ook een PUUR Koffie in Velp Gld. Nu is er weer geen goede koffie op de markt verkrijgbaar. www.puurkoffie.nl

Naast PUUR koffie verkocht Jan-Paul ook enkele mooie chocolades. Pure chocolades. Maar alleen op de markt? Nee, hele mooie chocolades moeten door iedere liefhebber kunnen worden gekocht. En dat betekende het begin van de webwinkel Chocoweb. Tezamen met MergenMetz.

1 gedachte over “PUUR Koffie”

  1. Wat leuk! Ik ben daar laatst nog geweest! Ik had ook altijd moeite om koffie te vinden die gewoon echt zo een pure koffiesmaak heeft. De enige bij wie ik dat nog maar heb is Aroma Club. Echt hele goede kwalitatieve koffie. Leuk idee om je web winkel dan ook puurkoffie te noemen!

    Beantwoorden

Plaats een reactie