Zoete aardappel en venkel gratin
Een verrassend smakelijke schotel van gesmoorde venkel en ui met kokosmelk en dunne plakken zoete aardappel.
Een verrassend smakelijke schotel van gesmoorde venkel en ui met kokosmelk en dunne plakken zoete aardappel.
Een verrukkelijk zacht soepje van witlof/witloof met een beet van fijngesneden lof en peterselie.
Een betrekkelijk eenvoudige maar o zo smakelijke schaal gebakken groenten uit de oven. Afmaken met wat walnoten en feta
Doodsimpel en erg lekker: schijven butternut squash met wat kruiden in de oven, serveren met een dotje sla en een halve bol burrata.
In het Italiaans klinkt het nog lekkerder, een uiterst smakelijk groentegerecht van gesmoorde venkel, verse kievitsbonen, wat ui, knoflook en salie. En tomaat!
Bijzonder smakelijk gerecht met om het even welke spinazie, de walnoten en funghi poricini (klinkt veel lekkerder) en een saus met drie kazen.
Traditioneel Italiaanse saus van borlottibonen (of kievitsbonen) met o.a. pancetta en salie. Ontzettend lekker over de pasta, al zeggen we het zelf.
Een pastasaus van voornamelijk bleekselderij maar ook met wat linzen en tomaat. Maakt een uitstekend vegetarisch gerecht.
Zwavelzwam smaakt naar kip en wordt daarom boskip genoemd. Dit is een zeer smakelijke risotto.
Spaghetti met aubergine in dikke tomatensaus met gebakken ricotta en natuurlijk een dot basilicumblad.
Verrekte lekkere vegetarische ballen of schijven in een tomatensaus met spinazie of snijbiet
Een betrekkelijk eenvoudig te bereiden stoof van aubergine en kikkererwten met een lange doorlooptijd. Maar dan heb je ook wat.