Pompoenstoofpot met koolvis en garnalen

Van: Odin
1 middelgrote pompoen, geschild, ontpit en in blokjes; 300 gr. koolvis (pollak), in stukjes; 100 gr, garnalen; 2 ui, in dunne ringen of repen; 2 tomaten, in stukjes; 4 stengels bleekselderij, fijngesneden; peper & zout; olijfolie en 4 dl. water.

Fruit de ui in wat olie. Voeg na enkele minuten de tomaatstukjes toe. En even later de pompoenblokjes en het water. Laat een minuut of vijf stoven. Doe dan de bleekselderij erbij. Na een minuut of vijf de vis en garnalen. Als deze gaar zijn opdienen. Op smaak brengen met peper en zout. Serveer met rijst.

25 januari 2007

OPMERKINGEN
Goed binnen te houden, zou Henk zeggen

Een reactie plaatsen

Verschijnt een à twee keer per maand. Met een breed scala aan onderwerpen uit het groenere leven en lekkere recepten.

Kijk in ‘spam’ of ‘reclame’ wanneer u niet binnen een paar minuten een e-mail ontvangt.