5 juli 2014: Foodbuzz – een heerlijke roadtrip

De Beleving - vignet 180x180Atelier De Beleving organiseert i.s.m. KlusjeHierKlusjeDaar een bustocht langs bijzondere locaties in de omgeving van Arnhem waar u als particulier niet snel zult komen. Een middag en avond vol verrassingen, die (uiteraard) te maken hebben met voedsel. Ons eten. De tocht blijft een geheim, maar de start is in Doorwerth bij MergenMetz.

Een gevoel van vakantie: lekker eten, relaxen, goed gezelschap, mooie plekken bezoeken

Een gevoel van vakantie: lekker eten, relaxen, goed gezelschap, mooie plekken bezoeken, allerlei wetenswaardigheden op doen en heerlijk eten. Een roadtrip in stijl, want we regelen een bijzonder vervoermiddel!

U wordt opgehaald bij de speciale Foodbusz-halte.

Foodbuzz - plaatjes

In Doorwerth maken we een start met de bijzondere bereiding van een schaap. Dit doen we i.s.m. Grijzebeer. Hierna gaan we op pad en komen we rond 19:00 weer terug bij MergenMetz om te smullen van het schaap. Voor het nagerecht rijden nog naar een laatste locatie en sluiten dan de Roadtrip af.

Foodbuzz - schoolbus

Kosten et cetera

De Roadtrip duurt van 13:00-21:30 (omgeving Arnhem), dat is exclusief de rit van en naar de Foodbusz-halte. Deelname kost €85,- in is verder geheel verzorgd (inclusief drank).

Reserveren: ga hiervoor naar de website van Atelier De Beleving

Meer weten over schapenvlees?

Kijk op ‘Daarom eten we schaap‘ of op deze website bij recepten.

Plaats een reactie