Speciaal aanbod voor onze abonnees

Over anderhalve maand is het zo ver. En als u een unieke vakantie zoekt, is dit een geweldig aanbod. Natuur, zon, theater. Dat willen we u niet onthouden.

angel aanbod - engel

30% korting

De organisatie van het I met an Angel in Portugal-festival biedt abonnees van onze nieuwsbrief 30% op de passe-partout voor het festival. Van 14 tot 21 augustus 2010. U kunt natuurlijk langer blijven of eerder komen. Het is daar prachtig!

Uniek festival in ruige natuur

I met an Angel in Portugal is een nieuw en uniek festival met Nederlandse èn Portugese kunstenaars, groepen en artiesten. Een week lang theater, muziek, comedy en beeldende kunst in de 33 hectare ruige natuur van het ecologische landgoed Dominio Vale do Mondego in het Serra da Estrela natuurpark in Portugal.
De engel, waarnaar het festival is vernoemd, is van Huub en Adelheid Kortekaas.

 

Oerol, maar dan anders

Op het landgoed zijn twee theaters gebouwd:

  • een openlucht theater uitgehakt in de granieten rotsen, voor 300 toeschouwers en
  • een klein amfitheater in de ingang van een watermijn, voor 75.
  • Plus een muziektent

Alle voorstellingen en kunst speelt zich af in de openlucht, in de natuurlijke schoonheid van het 33 hectare grote terrein gelegen aan de rivier de Mondego. Hier treden o.a. op:

Tom Sligting

 

https://web.mac.com/standupcomedian/standupcomedian.me.com/home_files/IMG_0335.jpgmet zijn nieuwste cabaretshow

Bob Maclaren

tovert met humor – maar maakt ook voor Discovery Channel het komische programma Bob's World

William Sutton

oer-comedian met grote liefde voor Shakespeare

De Pretzels

een zgn. locatie-theatergroep, bekend van Oerol

Circolando

 

angel aanbod - circolandoWederom een weerzien. Want deze Portugese groep was ook al eens op Oerol.

en nog veel meer. Zoals tensegrity installaties van Michael Kamp en Jonas Helmers. Muziek met groente van Américo Rodrigues, projecties van Magda Giebels begeleid door sopraan Evelyne Overtoom, natuurlijk Portugese fado en klassieke Portugese violão van de groep Alba Projecto uit Lissabon en een moderne interpretatie daarvan door Assobio, workshops, voordrachten, exposities;

Live op het terras

Dominio Vale do Mondego

Elke avond live-muziek op het terras, met een koel glas vinho verde genieten van de warme zomeravond, dansend onder de sterrenhemel.

 

angel aanbod - kudde

Dominio - plaatje 5

Meer informatie?

Oké, het is een eindje rijden. Maar dan bent u wel in een razend unieke omgeving met bovendien een bijzonder festival. Of u vliegt. Voor een habbekrats (nog steeds). En huurt ter plekke een auto. De mensen van de organisatie helpen u graag wegwijs maken.
Er is allerlei accommodatie beschikbaar. Van luxe quinta's tot kant-en-klare tenten (met echte bedden, dat dan weer wel). Of u neemt uw tent, camper of caravan mee.

Lees hier de pdf met het aanbod
De website van Dominio Vale do Mondego
De website van het Angel-festival

Plaats een reactie