Smultuin over chocolade

Het e-zine Smultuin waagt zich over de grenzen en dan wel meteen in tropische sferen. Maar liefst vijftien pagina's zijn ingeruimd voor chocolade.

Smultuin oktober 2012 - jongetjeDe hoofdredactrice van Smultuin weet wat MergenMetz is en ze weet, waarschijnlijk net als u, dat Chocoweb onze andere hobby is. MergenMetz is ideëel; Chocoweb is een webwinkel voor de beste chocolades, commercieel maar niet minder ideëel. Dat laatste omdat de meeste merken de fair trade normen ruimschoots overstijgen.

Net als met groenten, kazen, worsten en wat al niet meer van Nederlandse bodem komt: ambachtelijke producten, die met liefde en pure en eerlijke ingrediënten zijn gemaakt, onderscheiden zich en smaken buitengewoon goed.
En zo is het ook met chocolades: tree to bar. Maar leest u hier de vijftien pagina's over chocolade. Speciaal voor u.

 

Over Smultuin

Smultuin oktober 2012 - coverHet grote voordeel van een e-zine is dat er mooie grote artikelen in staan. Geen limiet door drukkosten of papierdikte.
Smultuin is een elektronisch magazine, een e-zine, zoals dat heet. We hebben het leren kennen. Eerst terughoudend maar allengs wenden we meer en meer aan het medium van een pdf. Leuke teksten van diverse schrijvers, soms ook recepten en wat erg handig is, zijn de hyperlinks die meteen in de tekst staan. Klik, je bent meteen bij informatie uit Wikipedia. Klik, de bent meteen bij een leverancier. Van die dingen.
En, net als met de tekst over chocolade, in een e-zine ben je niet beperkt tot enkele bladzijden. Sterker nog: de meeste (tuin-)bladen vinden twee pagina's over een onderwerp al lang.
Enfin, oordeelt u zelf en kijk eens op de website van Smultuin.

Plaats een reactie