Waar gaan we heen met opa en oma?

Of met het volleybalteam, het eigen gezin, de vriendenclub, de afdeling? Noem maar op. Het hoeft niet een verjaardag of jubileum te zijn, het kan ook gewoon leuk zijn om met een groter aantal mensen even weg te gaan. Henk en Petra hebben hun Eifelhof klaar om u te ontvangen.

Eifelhof.jpg

Zo gauw er sprake is van meer dan vier of zes mensen, wordt het exponentieel lastiger om een leuke accommodatie te vinden. Twee of drie huisjes huren in een park? Een etage van een pensionnetje? Want je wilt toch wel bij elkaar in de buurt zijn.

 

Eifelhof winter.jpgEifelhof hebben Henk en Petra het genoemd en ze kunnen twaalf – en vast en zeker nog wel een paar meer – mensen ontvangen. Van twee woningen hebben een reuze vakantieverblijf gemaakt. De verbouwing is net achter de rug en ze bieden nu, om op gang te komen, 30% introductiekorting.

 

https://www.eifelhof.nl/images/omgeving2.pngDe Eifel is niet ver

Het lijkt ver, maar het is niet zo. En het is toch heel anders dan in Nederland. U bent echt weg. Eifelhof ligt in Benenberg (gemeente Kall). Een fraaie rustige en heel natuurlijke omgeving met heuvels en bossen en historische plaatsjes. Ter hoogte van Malmedy in België. Het grensoverschrijdende Belgisch-Duitse Natuurgebied Parc Naturel Hautes Fagnes-Eifel c.q. Naturpark Hohes Venn-Eifel ligt bij wijze van spreken voor de deur. Op drie uur van Utrecht. Op twee uur van Arnhem.

Tot zover de reclame voor onze naaste familie. Wilt u meer weten? www.eifelhof.nl

Plaats een reactie