Aardbeien in pure chocolade

aardbeien; pure chocolade (minstens 70%)

Au bain-marie de uiterst pure chocolade smelten op 60 à 65o C. Ontkroonde en eventueel gehalveerde aardbeien met behulp van een stokje of vork door de gesmolten chocolade halen. Op bakpapier in de koelkast hard laten worden.


20 maart 2007
Gemaakt tijdens de derde dinsdag van de maand, SlowFood convivium Arnhem-Wageningen.


30 juni 2013
Nog een keer gemaakt. Aardbeien in overvloed en ach, het is wel een lekker nagerecht. Petra, Dirk en hun dochtertje Linde komen straks eten.

OPMERKINGEN
We hopen dat u de links naar Chocoweb niet erg vindt. MergenMetz is non-commerciële hobby – passie, mag u het ook noemen. Kenmerk van hobbies is dat ze geld kosten. Maar Chocoweb is ook een hobby, alleen op commerciële basis. Bovendien chocolade die in alle opzichten bovenfairtrade, laat staan Utz, uitstijgt.

Plaats een reactie

Verschijnt een à twee keer per maand. Met een breed scala aan onderwerpen uit het groenere leven en lekkere recepten.

Kijk in ‘spam’ of ‘reclame’ wanneer u niet binnen een paar minuten een e-mail ontvangt.