bron: onbekend
700 gr schorseneren of haverwortel; sesamolie of hazelnootolie
Schil ze, snijd ze in stukken van 10 cm. Kook ze (20 minuten), niet te gaar. Afgieten en laten uitlekken. Snijd ze desgewenst in stukjes van 3 of 4 cm. Op het moment dat het nodig is bakken in de olie. Ze moeten een beetje bruinen. Opdienen.
26 januari 2006
De laatste haverwortels.
10 maart 2007
De laatste haverwortels.
OPMERKINGEN
1. Simpel en lekker. Ik heb dit al meer dan eens gemaakt.
2. (10-03-2007) Samen met aardappels in een pan gebakken. Gesnipperde sjalot en wat (geplette) hazelnoten. Scheutje hazelnootolie bij het bakken. Smaakt uitstekend.
2. (10-03-2007) Samen met aardappels in een pan gebakken. Gesnipperde sjalot en wat (geplette) hazelnoten. Scheutje hazelnootolie bij het bakken. Smaakt uitstekend.