Schelvis op Hamburger wijze
Klassiek gerecht uit Hamburg, maar misschien ook andere streken en landen. Laagjes ui, aardappel en schelvis onder een dikke mosterddeken uit de braadpan.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Klassiek gerecht uit Hamburg, maar misschien ook andere streken en landen. Laagjes ui, aardappel en schelvis onder een dikke mosterddeken uit de braadpan.
Een betrekkelijk eenvoudig te bereiden stoof van aubergine en kikkererwten met een lange doorlooptijd. Maar dan heb je ook wat.
Een bijzonder makkelijk en o zo smakelijk vegetarisch roerbakgerecht. Helemaal ideaal voor degene met peultjes en een stammetje oesterzwammen in de tuin.
Smakelijk en snel te maken gerecht met heerlijke oesterzwammen, wat spek, peper en tijm. Kaas erdoor, klaar. Genieten!
Eenvoudig te maken en zeer smakelijke maaltijd van precies wat het zegt. En een uitje en een teentje knoflook en wat Parmezaanse kaas erover.
Snel te maken verrukkelijke pasta met cime di rapa (broccoletti/grote raapstelen) en pittige worst.
Een bijzonder smakelijk pastagerecht met radijs en het loof, met wat knoflook en citroen. Jummie!
Zuurkool met wat spekjes en blokken lever van varken of lam (of rund), Het is erg lekker en zonder aardappels, rijst of pasta.
Betrekkelijk eenvoudig gerecht van vooraf ietwat gestoofde witlof, gemengd met garnalen en bedekt met wat kaas. En dat onder de grill. Jummmm
Eenvoudig maar o zo simpel: aardappelwiggen met eryngii paddenstoelen, wat knoflook en lenteui en anchovisfilet en hoppa! Eet smakelijk!
Verrukkelijke Chinese roerbakschotel met savooienkool, rundergehakt, een wortel, wat gember en natuurlijk ui en knof. Half uurtje werk.
Hele spelt bereiden we als een klassieke risotto en doen er fiks wat eekhoorntjesbrood en peterselie door. Eenvoudig te maken en erg lekker.