Pasta met radijs en Hollandse garnalen
Een bijzonder smakelijk pastagerecht met radijs en het loof, met wat knoflook en citroen. Jummie!
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Een bijzonder smakelijk pastagerecht met radijs en het loof, met wat knoflook en citroen. Jummie!
Zuurkool met wat spekjes en blokken lever van varken of lam (of rund), Het is erg lekker en zonder aardappels, rijst of pasta.
Betrekkelijk eenvoudig gerecht van vooraf ietwat gestoofde witlof, gemengd met garnalen en bedekt met wat kaas. En dat onder de grill. Jummmm
Eenvoudig maar o zo simpel: aardappelwiggen met eryngii paddenstoelen, wat knoflook en lenteui en anchovisfilet en hoppa! Eet smakelijk!
Verrukkelijke Chinese roerbakschotel met savooienkool, rundergehakt, een wortel, wat gember en natuurlijk ui en knof. Half uurtje werk.
Hele spelt bereiden we als een klassieke risotto en doen er fiks wat eekhoorntjesbrood en peterselie door. Eenvoudig te maken en erg lekker.
Een bijzonder smakelijk vegetarisch winters gerecht, in deeg gevouwen, pompoenmengsel met feta en artisjokharten.
Werkelijk verrukkelijke taart van pastinaken met ui en ingelegde citroen. Een recept uit 1604 van Lancelot de Casteau.
In de oven gebakken aardperen met dunne prei en dan een lekkere dressing, hazelnoten en wat kaas. Jummie!
Een verrekte lekkere ovenschotel met groene kool, aardperen en rundergehakt met een laagje Parmezaanse kaas.
Verrassend eenvoudig te maken en smakelijke baksels, die we koeken mogen noemen. Leuk bijgerecht uit ca. 1830 uit The Hammond House Cook Book.
Verrassend smakelijke omelet met zwarte pronkbonen, ui, knoflook, gerookt paprikapoeder en wat peper. Heerlijk met een salsa.