Pasta met linzen en bleekselderij
Een pastasaus van voornamelijk bleekselderij maar ook met wat linzen en tomaat. Maakt een uitstekend vegetarisch gerecht.
Een pastasaus van voornamelijk bleekselderij maar ook met wat linzen en tomaat. Maakt een uitstekend vegetarisch gerecht.
Lever en courgette zijn een niet voor de hand liggende combinatie. Dit is echter een mooi en niet te ingewikkeld gerecht dat wij met schapenlever maakten.
Zwavelzwam smaakt naar kip en wordt daarom boskip genoemd. Dit is een zeer smakelijke risotto.
Spaghetti met aubergine in dikke tomatensaus met gebakken ricotta en natuurlijk een dot basilicumblad.
Verrekte lekkere vegetarische ballen of schijven in een tomatensaus met spinazie of snijbiet
Noem het een Aziatisch voorgerechtje van geplette komkommersalade met in sesamolie gebakken garnalen erover.
Klassiek gerecht uit Hamburg, maar misschien ook andere streken en landen. Laagjes ui, aardappel en schelvis onder een dikke mosterddeken uit de braadpan.
Een betrekkelijk eenvoudig te bereiden stoof van aubergine en kikkererwten met een lange doorlooptijd. Maar dan heb je ook wat.