Pasta met radijs en Hollandse garnalen
Een bijzonder smakelijk pastagerecht met radijs en het loof, met wat knoflook en citroen. Jummie!
Een bijzonder smakelijk pastagerecht met radijs en het loof, met wat knoflook en citroen. Jummie!
Als je dan echt veel radijs hebt, is dit een uitstekend gerecht. Pasta met gestoofde radijs (en het blad), wat knof, spekjes en kaas. Lekker!
Radijssoep is een uiterst smakelijke soep van, zoals de naam zegt, radijsjes en hun loof. Kan gecombineerd worden met allerlei extra’s als spekjes, kaas of mierikswortel.
Je hebt koolrabi genoeg. Je hebt slangenradijs (of gewone radijs) en een paprika. Deze leiden tot een kleurrijke en feestelijk uitziende salade.
Radijsjes met fijngesneden venkel en sinaasappel als een salade, aldus Thom van Steenis.
Eenvoudige, bijna haast klassieke aardappelsalade maar dan ook met radijs. Goed voor een warm voorjaar. De dressing is uitstekend.
Forse salade van radijs, ui, peterselie, knoflook en verse koriander.
Relish of confit van radijs met sinaasappel en citroen. Roze van kleur, zoet en scherp van smaak. Voor bij de vis, lamsvlees, brood of een stukje kaas.
Radijzensalade uit de Oekraïene. Met lente-ui of bosui, dille, cayennepeper en paprikapoeder.
Gekneusde radijzen in een dressing van sojasaus, sesamolie, knoflook en azijn. Oosters. Als salade bij de maaltijd of als hapje vooraf.
Radijsjes als borrelhapje of gewoon vooraf, gemarineerd met wat sojasaus.