Walnoten-rucola-pesto
Rucola (raket of raketsla), walnoten, knoflook en Parmezaanse kaas zijn de hoofdingrediënten voor deze pesto. Een goede manier om het teveel aan rucola weg te werken.
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Rucola (raket of raketsla), walnoten, knoflook en Parmezaanse kaas zijn de hoofdingrediënten voor deze pesto. Een goede manier om het teveel aan rucola weg te werken.
De herkomst van deze salade schijnt Zimbabwe te zijn. Bijzonder smakelijk en qua kleur sowieso een succes!
Gehaktballetjes met basilicum en rozemarijn wordt, met wat wortel, geserveerd op een saus van courgette. Een smakelijk en “spannend” gerecht.
Bijzondere en lekkere salade van rode rijst, quinoa, pistachenoten, gedroogde abrikozen en rucola (ook wel: raket of raketsla)
Hartige taart met quenelles van snijbiet en courgette. Geniet ervan!
Spannend en makkelijk: snijbonen met ingelegde citroen. Een simpel gerecht en leuker of lekkerder kunnen we het niet maken.
Met kokosmelk, paprika, currypasta en schelvi, kabeljauw of koolvis een curry maken en serveren met ruitvormige snijbonen met rijst. Snel klaar.
Gevulde courgettebloemen met een mengsel van coquilles, langoustine en tong en daaroverheen een dressing met kruiden.
Gestoofde courgettebloem gevuld met mozzerella met wat zongedroogde tomaat.
Penne, little gem sla. Dat zijn de basisingrediënten. De kracht schuilt in de simpelheid.
Azijn maken is makkelijk. Maar het moet wel in de zomer gebeuren, want dan is het voldoende warm. Bewaar uw resten wijn en maak uw eigen azijn.