Snijbietpuddinkje

Budino alle erbette

Uit: La Cucina Italiana juni/juli 2003
750 gram snijbiet; 350 gram tongfilets, gaar gestoomd; 150 gram tuinbonen, dubbel gedopt; 70 gram melk; 20 gram pijnboompitten; 2 eieren; boter; olijfolie; zout

Trek de snijbiet van de bladstengels af. Stoom de bladeren gaar en laat ze uitlekken. Hak ze grof. Pureer de visfilets met de melk, eieren, 3 eetl. olijfolie en wat zout. Meng het door de snijbiet en verdeel het over acht ingevette bakvormpjes. Plaats deze au bain marie 25 minuten in een op 2000 voorverwarmde oven. Kiep de puddinkjes op een bord en serveer het met een saus van gepureerde tuinbonen, olijfolie, pijnboompitten en wat zout. Garneren met enkele tuinboontjes.

Nog niet gemaakt.

Een reactie plaatsen

Verschijnt een à twee keer per maand. Met een breed scala aan onderwerpen uit het groenere leven en lekkere recepten.

Kijk in ‘spam’ of ‘reclame’ wanneer u niet binnen een paar minuten een e-mail ontvangt.