Schapenlever met ui
Gebakken plakken schapenlever met een kruidige tomaten-uiensaus en een lepel zure room.
Gebakken plakken schapenlever met een kruidige tomaten-uiensaus en een lepel zure room.
Golabki is een traditioneel Pools gerecht. Koolbladeren worden gevuld met een mengsel van gehakt en gort. Juist gekruid, met voldoende knoflook, is dit een zeer smakelijk gerecht.
Verrassend lekker recept en dat zonder ui en zonder knoflook. Maar wel met pastinaak, snijbiet, worstvlees en lekker wat Parmezaanse kaas.
Een robuust recept voor lams- of schapenlever. Met spekjes en rozemarijn of tijm. Smaakt uitstekend en lekker bij een pastinaakstamppot.
Uitmuntende gelaagde schotel met onder en boven gehakt en in het midden een laag spinazie of snijbiet met mozzarella. Heerlijk.
Simpel en uitermate smakelijk gerecht van pasta met de wat bittere radicchio (roodlof) en worstvlees. Jummie.
Zeer eenvoudig te maken maar o zo smakelijk wokgerecht van dunne reepjes varkensvlees met wat prei. Mjam, mjam.
Uitmuntend gehaktbrood van varkensgehakt en dat mediterraan gekruid. Gevuld met kappertjes en wat kaas. Overdekt met rauwe ham en kaas.