bron: BBC GoodFood
8 rabarberstengels, in kleine stukjes; 1 eetl. suiker; 2 stukjes stemgember, in dunne plakjes gesneden; de siroop; Griekse/Turkse yoghurt
	 Meng de rabarber met de suiker en doe in een bakblik. Bak het in een hete oven tot de rabarber zacht is en het grootste deel van het vocht is verdampt. Doe over in een kom, voeg de gember toe en wat lepels siroop. Laat afkoelen. Serveer met een goede kwak yoghurt.
Meng de rabarber met de suiker en doe in een bakblik. Bak het in een hete oven tot de rabarber zacht is en het grootste deel van het vocht is verdampt. Doe over in een kom, voeg de gember toe en wat lepels siroop. Laat afkoelen. Serveer met een goede kwak yoghurt.
	3 mei 2008
	Marijke houdt niet van gember, maar dit eenvoudige gerechtje was voor haar goed binnen te houden. René vindt het lekker. Ik ook.
	12 mei 2009
	Iets meer dan een jaar later weer gemaakt. Marijke houdt nog steeds niet van gember. Maar de rest vond het erg lekker.
 
					