Bijzonder smakelijk aanbod Groenmoes Markt

Groenmoes Markt 2015 - flyerHans van Eekelen is de auteur van de geweldige zaaiagenda, het zakboekje Van Zaaien tot Oogsten en de drijvende kracht achter de Groenmoes Markt. Op 20 maart 2016 verschijnt van zijn hand Groen en Smakelijk, de bezoekgids voor mooie, smakelijke tuinen in Nederland en Vlaanderen. Èn op 20 maart is de Groenmoes Markt. Toeval? Maar voor u wel een kans.

Klik hier voor meer over de Groenmoes Markt 2016

De bedoeling was één gids te maken met meer dan 700 locaties op de gebieden natuurlijk (moes-)tuinieren en eerlijk voedsel, in Vlaanderen en Nederland. Het worden er drie.
In een e-mail van 20 december 2015 laat Hans van Eekelen twee dingen weten:


Groen en Smakelijk Zuid Nederland en Vlaanderen - coverEerst Zuid-Nederland en Vlaanderen

“[…] de overstelpende hoeveelheid aan gegevens heeft de uitgever doen besluiten om deze in drie delen op te knippen. Op 20 maart 2015 verschijnt met ca. 200 locaties in totaal, de gids van Zuid-Nederland en Vlaanderen verschijnen. Later zullen dan Midden-Nederland en Noord-Nederland uitgebracht worden. Hierdoor kan de gids betaalbaar blijven, zeker als niet iedereen het complete pakket van noordoost Groningen tot zuid West-Vlaanderen wil hebben.”

De gidsen bevatten naast informatie over de locaties ook gegevens over bijzondere activiteiten, netwerken en streekprojecten.  Ze bestrijken een breed terrein, variërend van permacultuurtuinen tot fruitmusea en van historische moestuinen tot kruidentuinen. Je vindt er kwekerijen, moestuinwinkels, stadsboerderijen, bloemenpluktuinen, wijngaarden, streekproductenmarkten, natuurrijke tuinen, demonstratiemoestuinen en foodwalks. En buurt- en stads(moes)tuinieren hebben inmiddels zo’n hoge vlucht genomen dat het de moeite waard is om met een aantal juweeltjes hiervan kennis te maken.

De prijs is vastgesteld op € 14,95 per deel.


Zo’n 20% voordeel

Combinatiekorting bezoek Groenmoes Markt + Groen en Smakelijk Bezoekgids (Zuid-Nederland en Vlaanderen). Als u vooraf beide bestelt, krijgt u één euro korting per persoon voor het bezoek aan de Groenmoes Markt en betaalt u geen € 14,95 maar € 12,50 voor de gids.

Dus minstens 17,25% voordeel op één ticket voor de Groenmoes Markt in combinatie met de gids. En als u met zijn tweeën gaat bijna 20%.

  aantal bedrag totaal bedrag
Entreekaart Groenmoesmarkt 2 geen   € 5,00 maar €    4,00 € 8,00
Bezoekgids Groen en Smakelijk 1  geen € 14,95 maar € 12,50 € 12,50
Verzendkosten* n.v.t. geen   € 2,00 maar €    0,00 € 0,00
Totaal geen € 24,95 maar € 20,50

Vul dit formulier (er wordt een Word document gedownload en geopend) in en mail het aan info@groenmoes.nl

Groen en Smakelijk Zuid Nederland en Vlaanderen - informatieblad

Plaats een reactie