Kadootje van La Vialla

Een fles verse olijfolie. Een fles druivensap. Een fles wijn. Het geschenk waarmee La Vialla het nieuwe jaar mee inluidt.

Boerentrots zeggen ze te zijn, volgens het bijgevoegde kaartje. Met de drie genoemde producten hebben ze de hoogste prijzen gewonnen. [Maar goed, ik ben een cynicus en ken het spel een beetje: er zijn bij kwaliteitscompetities vaak zo veel categorieën dat het niet winnen van een gouden, zilveren of bronzen medaille eerder de wenkbrauw moet doen fronzen dan het wel winnen ervan.] Hetgeen overigens niet wegneemt dat La Vialla biologische producten van puike kwaliteit levert.

Wij bestellen een paar maal per jaar producten van La Vialla. Doorgaans speltpasta's, meel, wat sauzen en een enkele keer wijn of pecorino (Italiaanse schapenkaas).

Voor wie het nog niet kent: La Vialla is een landgoed in Toscane, bestaande uit meerdere boerderijen. Het geheel is een groot biologisch bedrijf; haast een gemeenschap. Althans, dat is de indruk die wordtgewekt. Ze maken er van alles: wijnen, olijfolie, kazen, pasta's en sauzen.

Postorder

De producten zijn per post te bestellen. Kenmerkend voor La Vialla is dat men de groothandel passeert. Kosten noch moeite worden voor hun mailings – in het Nederlands – gespaard. Het zijn stuk voor stuk plaatjes. Het effect is dat een brochure niet snel bij het oud papier belandt en dat je, of je het wilt of niet, er als potentiële klant een warm gevoel bij krijgt.

Voor wie geïnteresseerd is: klik hier

1 gedachte over “Kadootje van La Vialla”

  1. Hun producten zijn ook nog eens ontzettend lekker en biologisch. Ik heb al enkele malen besteld. Vooral de sauzen (m.n. de groene), de pasta's, de wijnen en de olijfolie zijn verrukkelijk. Om je vingers bij af te likken. Groetjes van een lekkerbek.

    Beantwoorden

Plaats een reactie