Frutti Confetti

Logo Frutti Confetti - grootDe lekkerste jams en chutneys

Cokkie van Leeuwen van Frutti Confetti produceert jams, chutneys, siropen en meer. Die jams worden geserveerd in de horeca en tijdens proeverijen.


JAMsessies

Frutti Confetti verzorgt ook avontuurlijke fruitworkshops: de zogeheten JAMsessies. In haar workshops leer je ‘het ambacht’. Je gaat smaken combineren, durft ook eens zonder recept te werken en te vertrouwen op je eigen smaak. Kan het ook een beetje minder zoet? Natuurlijk, ook daarvoor weet zij een oplossing.

IMG_6588Inmaken of wecken van je zelfgemaakte product leer je ‘en passant’ ook in haar workshops: lekker voor later. In de keuken van MergenMetz is al meerdere malen het Kweepeeratelier geweest, zijn er siropen, jams en chutneys gemaakt.

Je kunt de producten en workshops van Cokkie tegenkomen in de regio Arnhem-Wageningen-Nijmegen.
Wilt u weten waar? Kijk dan op haar website www.frutticonfetti.nl.


Nieuw! Smaakpalet

Logo Smaakpallet 300x300Sinds kort is er een nieuwe ‘loot’ gegroeid aan Frutti Confetti die Smaakpalet heet. Smaakpalet verzorgt een intermezzo tijdens een bijzonder diner, een culinaire wandeling met verhalen uit de streek, of een ander evenement wat met smaak, herinnering, het seizoen te maken heeft.
Cokkie werkt hierin samen met andere producenten om een breed assortiment te kunnen bieden. Frutti Confetti is aangesloten bij Smaakparels, agri- en foodbedrijven in de Top van Limburg.

 

 

 

 

Plaats een reactie