Sinaasappelflan
Eenvoudig nagerecht van sinaasappelsap, eigeel en wat suiker. Wel ruim van te voren maken, want na anderhalf uur in de oven moet het ook nog eens afkoelen.
Eenvoudig nagerecht van sinaasappelsap, eigeel en wat suiker. Wel ruim van te voren maken, want na anderhalf uur in de oven moet het ook nog eens afkoelen.
Drijvende eiwit-eilandjes in een crème anglaise, oftewel, vla. Leuk en niet moeilijk om te maken.
Geen hoogstandje, maar wel snel en makkelijk te maken puddinkje van chocolade. En bovendien: zeer robbevredigend.
Verse maïskorrels in room in de oven. Als voorgerecht of nagerecht? “Het lekkerste recept voor verse maïs, zelfs beter dan maïs zo van de kolf eten,” schrijft Jane Grigson.
Volgens ons de perfecte crème brûlée. Puur room, echte vanille. Eidooiers. Uit het Slow Food-nagerechtenboek.
Italiaans eten bij Holger en Anne op hun veranda. Dan moet er tiramisù bij. En het is niet terecht dat dit de macaroni met ham en kaas onder de nagerechten wordt genoemd.