Koolrabi-wortel-shiitake roerbaksel
Een beetje Aziatisch aandoend gerecht met Italiaanse benadering. Een koolrabi-wortel-shiitake roerbaksel, afgemaakt met mozzarella, pijnboompitten en basilicum. Op pasta.
Een beetje Aziatisch aandoend gerecht met Italiaanse benadering. Een koolrabi-wortel-shiitake roerbaksel, afgemaakt met mozzarella, pijnboompitten en basilicum. Op pasta.
Een uitermate smakelijke risotto zonder vlees maar met shiitakes en, vroeg in het jaar Brave Hendrik i.p.v. spinazie
Een uiterst smakelijke quiche van, zoals de naam zegt, shiitakes en snijbiet. Met wat sjalot en knoflook. Simpel en lekker
Dit is een bijzonder ijs van shiitakes met erin verwerkt met chocola gecoate stukjes van deze paddenstoel. En dat is bijzonder smaakvol.
Zwavelzwam smaakt naar kip en wordt daarom boskip genoemd. Dit is een zeer smakelijke risotto.
Een bijzonder makkelijk en o zo smakelijk vegetarisch roerbakgerecht. Helemaal ideaal voor degene met peultjes en een stammetje oesterzwammen in de tuin.
Smakelijk en snel te maken gerecht met heerlijke oesterzwammen, wat spek, peper en tijm. Kaas erdoor, klaar. Genieten!
Eenvoudig te maken en zeer smakelijke maaltijd van precies wat het zegt. En een uitje en een teentje knoflook en wat Parmezaanse kaas erover.
Eenvoudig maar o zo simpel: aardappelwiggen met eryngii paddenstoelen, wat knoflook en lenteui en anchovisfilet en hoppa! Eet smakelijk!
Hele spelt bereiden we als een klassieke risotto en doen er fiks wat eekhoorntjesbrood en peterselie door. Eenvoudig te maken en erg lekker.
Een verrassend lekkere en aparte salade, warm of bijna koud, van een korte pasta met shiitake, knoflook, gember en radicchio. En een bijzondere dressing
Betrekkelijk snel te maken en vrij unieke smaakcombinatie van courgette, shiitake, feta en basilicum. Heerlijk