Spaghetti met peterselie
Een betrekkelijk simpel recept van spaghetti met zeer fijn gesneden platte peterselie, bestrooid met wat Parmezaanse kaas.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Een betrekkelijk simpel recept van spaghetti met zeer fijn gesneden platte peterselie, bestrooid met wat Parmezaanse kaas.
Sodeknetters wat een lekkere variant op de boerenkoolstamp. Een mooie licht zoete notige smaak geeft het zelfs een zomerse schwung.
Vlot te maken pastagerecht met dun gesneden radicchio (roodlof), prei en grote garnalen.
Verdraaid lekkere ovenschotel van bonen met zuurkool. Blokjes yacon voor het frisse erdoorheen.
Zeer smakelijk gerecht van spruitjes met champignons en – in dit geval – kipstuckjes.
Een makkelijk recept met variatiemogelijkheden: blokjes biet, blokjes yacon, wat augurk vormen de basis van een heerlijke salade.
Fraaie en ook bijzonder smakelijke "taartjes" van knolselderij met wat brood, snuf kaneel en een pietsje brie.
Fraaie bereiding van zoete aardappel in een Noord-Afrikaanse tomatensaus met verse koriander erover.
Spruitjes op Indiase wijze in een kruidige tomatensaus met o.a. gember en groene pepers.
Bricks zijn iets Arabisch of Noord-Afrikaans. Dit zijn verrukkelijke Nederlandse bricks, gevuld met zuurkool en pastinaak. Winter-bricks.
Reepjes koolraap met gember, garnalen, ketjap en wat sambal of rode peper en noedels. Wat limoensap en sesamzaad erover en het is genieten!
Een cake, misschien meer een brownie, met rode bieten en pure chocolade. Mooi compact en zeer smakelijk mogen we wel zeggen