Schorseneren met spruitjes
Spruitjes, schorseneren en aardappel. Oftewel: garniture à la maraîchère. Gaat goed bij groot vlees, maar is ook een lekker groentegerecht voor niet-carnivoren.
Spruitjes, schorseneren en aardappel. Oftewel: garniture à la maraîchère. Gaat goed bij groot vlees, maar is ook een lekker groentegerecht voor niet-carnivoren.
Een makkelijke en smakelijke risotto met de echte wintergroente schorseneer. Verrijkt met bijvoorbeeld shiitakes is het niet te versmaden.
Schorseneren in een bakje van bladerdeeg. Wel feestelijk. Als voorgerecht of bij iets ‘groots’.
Een uitstekende, subtiele soep die heel goed uitwisselbaar is met aspergesoep. Recept uit een boek uit 1931.
Een heerlijk schorseneren-recept. Niet voor niets van een sterrenkok.
Makkelijk en lekker. Met gebakken aardappelen kan je er een eenpansmaaltijd van maken.
Stukken schorseneren met penne en tomaten, olijven en peterselie in een met Parmezaanse kaas bedekte ovenschotel. Dat is gewoon smullen.
Schorseneren met stukken tomaat, blokjes kaas en eroverheen sesamzaad en wat peterselie. Verrassend lekker!