Stamppot Bataat – Rode Russische kool
Sodeknetters wat een lekkere variant op de boerenkoolstamp. Een mooie licht zoete notige smaak geeft het zelfs een zomerse schwung.
Sodeknetters wat een lekkere variant op de boerenkoolstamp. Een mooie licht zoete notige smaak geeft het zelfs een zomerse schwung.
Zeer smakelijk gerecht van spruitjes met champignons en – in dit geval – kipstuckjes.
Fraaie en ook bijzonder smakelijke "taartjes" van knolselderij met wat brood, snuf kaneel en een pietsje brie.
Remoulade hoort bij vis, maar kan ook goed bij een plak fricandeau. In elk geval een smakelijke saus met kappertjes, ui, augurk, peterselie, dragon
Fraaie bereiding van zoete aardappel in een Noord-Afrikaanse tomatensaus met verse koriander erover.
Spruitjes op Indiase wijze in een kruidige tomatensaus met o.a. gember en groene pepers.
De meeste mensen kopen glutenvrij brood in de supermarkt. Maar zelf maken kan ook. Met een starter op basis van rijstbloem en het deeg met boekweitmeel.
Een cake, misschien meer een brownie, met rode bieten en pure chocolade. Mooi compact en zeer smakelijk mogen we wel zeggen
Zwarte pronkbonen gestoofd met rum en kruiden en blokjes ananas op een bedje van zoete aardappel. Mooi, gezond en vegetarisch.
Eigenlijk ontzettend lekkere salsa van bleekselderij met basilicum, peterselie, wat citroen en natuurlijk kappertjes.
Snel te maken en ook smakelijke rösti van knolselderij. Met een beetje aardappel, wat kruiden en geklutst ei. Hoppa!
Een zeer smakelijk cakeje. Door gebruik van amadel- en boekweitmeel ook nog eens glutenvrij.