Zoete aardappel tajine
Fraaie bereiding van zoete aardappel in een Noord-Afrikaanse tomatensaus met verse koriander erover.
Fraaie bereiding van zoete aardappel in een Noord-Afrikaanse tomatensaus met verse koriander erover.
Spruitjes op Indiase wijze in een kruidige tomatensaus met o.a. gember en groene pepers.
De meeste mensen kopen glutenvrij brood in de supermarkt. Maar zelf maken kan ook. Met een starter op basis van rijstbloem en het deeg met boekweitmeel.
Een cake, misschien meer een brownie, met rode bieten en pure chocolade. Mooi compact en zeer smakelijk mogen we wel zeggen
Zwarte pronkbonen gestoofd met rum en kruiden en blokjes ananas op een bedje van zoete aardappel. Mooi, gezond en vegetarisch.
Eigenlijk ontzettend lekkere salsa van bleekselderij met basilicum, peterselie, wat citroen en natuurlijk kappertjes.
Snel te maken en ook smakelijke rösti van knolselderij. Met een beetje aardappel, wat kruiden en geklutst ei. Hoppa!
Een zeer smakelijk cakeje. Door gebruik van amadel- en boekweitmeel ook nog eens glutenvrij.
Een verrukkelijke jam of marmelade, gemaakt van citre (ook: gigérine genoemd). Een onbekend familielid van de watermeloen.
Smaakvolle saus van voornamelijk zoete aardappel. Een tikkeltje citroensap en een vleug gerookt paprikapoeder maken het af.
De sponszwam goed schoonmaken en in kleine stukjes verdelen. Met wat knoflook, nootmuskaat en een scheutje room wordt het een verrukkelijke saus.
Zeer eenvoudig te maken smakelijk ovenschoteltje van courgette met een ei in het midden en afgedekt met een plak mozzarella.