Pasta met gepofte aubergine
Een bijzondere smaakervaring. De zoetzachte, ietwat rokerige smaak van gepofte aubergine met wat knoflook en peterselie, als “saus” voor grote pasta. Heerlijk.
Een bijzondere smaakervaring. De zoetzachte, ietwat rokerige smaak van gepofte aubergine met wat knoflook en peterselie, als “saus” voor grote pasta. Heerlijk.
Lekker snel te maken gerecht met tomatensaus en peultjes. En natuurlijk èchte mozzarella. Niet te versmaden!
Erg lekker op warme dagen. (Winter-)wortels, munt, Turkse of Griekse yoghurt en de zaden van een granaatappel.
Een Spaanse wortelsalade met komijn. knoflook en oregano. Erg lekker, zeker als het een dag van tevoren is gemaakt en uit de koelkast komt.
Heerlijke Spaanse koude soep van louter groenten: komkommer, tomaat, paprika, ui, knoflook, bleekselderij en wat kruiderij. Perfect voor de warme zomerdagen. Met ijsblokjes erin.
Deze aardappel-rabarber ovenschaal is een verdraaid lekkere schotel/bakplaat met nieuwe aardappels en rabarber, feta en bestrooid met bruine havermout en stukjes amandel.
Een wortelsoufflé voor alle koks. Want deze hoeft niet omhoog te komen. Kan niet mislukken, makkelijk te maken en smaakt uitstekend
Een verrukkelijke Marokkaanse cake met yoghurt en honing en oranjebloesemwater. En dat bestrooid met gemalen kokos. Eenvoudig te maken.
Een grauwpaarse, lekker ietwat bittere radicchio-pesto (roodlof), blanke amandelen en uiteraard Parmezaanse kaas. Hoe lekker wil je het hebben?
Uitstekende winterse ovenschotel van spruitjes, aardappel, padden stoelen en hazelnoten. En wat paprika uit pot. Dat moet kunnen. Toch?
Een ovenschotel met meer dan alleen koolraap. Ook wortelen, pastinaken en aardappelen. Niet veel werk, als je een mandoline gebruikt.
Uitmuntende en simpel te maken salade van plakjes yacon, Japanse sojasaus en sesamolie en -zaad. Wel minstens een dag van tevoren maken,