Spruitjes curry
Spruitjes op Indiase wijze in een kruidige tomatensaus met o.a. gember en groene pepers.
Spruitjes op Indiase wijze in een kruidige tomatensaus met o.a. gember en groene pepers.
De meeste mensen kopen glutenvrij brood in de supermarkt. Maar zelf maken kan ook. Met een starter op basis van rijstbloem en het deeg met boekweitmeel.
Zwarte pronkbonen gestoofd met rum en kruiden en blokjes ananas op een bedje van zoete aardappel. Mooi, gezond en vegetarisch.
Eigenlijk ontzettend lekkere salsa van bleekselderij met basilicum, peterselie, wat citroen en natuurlijk kappertjes.
Snel te maken en ook smakelijke rösti van knolselderij. Met een beetje aardappel, wat kruiden en geklutst ei. Hoppa!
Een zeer smakelijk cakeje. Door gebruik van amadel- en boekweitmeel ook nog eens glutenvrij.
Smaakvolle saus van voornamelijk zoete aardappel. Een tikkeltje citroensap en een vleug gerookt paprikapoeder maken het af.
De sponszwam goed schoonmaken en in kleine stukjes verdelen. Met wat knoflook, nootmuskaat en een scheutje room wordt het een verrukkelijke saus.
Zeer eenvoudig te maken smakelijk ovenschoteltje van courgette met een ei in het midden en afgedekt met een plak mozzarella.
Een recept dat helemaal bij begin augustus hoort, als er verse sperziebonen in overvloed zijn en rijpe perziken aan de bomen, Zeer eenvoudig en smakelijk gerecht.
Werkelijk goede en lekkere falafel blijkt dus niet moeilijk te maken. Het enige dat je moet hebben is kikkererwten en geduld (en wat kruiden).
Een pittig frisse saus die bij veel zomerse gerechten past. En/of bij falafel.