Chocoweb in delicious.

Een beetje reclame voor onze andere hobby. In het januarinummer van delicious. o.a. aandacht voor chocolade. Hele goede chocolade en dan kom je automatisch terecht bij Chocoweb. Met een kortingsactie voor de lezers.

's Werelds beste chocolades

delicious cover jan 2011.jpegMergenMetz is liefhebberij. Chocolade ook, maar dat is serious business en doen we niet alleen en onder andere naam. Want heel langzaam groeit in Nederland de aandacht voor kwaliteitschocolade. En in november 2009 zijn wij met vriend en inmiddels met koosnaam chocomaat belaste Jan-Paul Fros de VOF Chocoweb gestart. Een webwinkel voor wat wij 's werelds beste chocolades noemen. En alle bombarie over Utz fair trade in de pers ten spijt, de meeste hele goede chocolades zijn super fair trade. Als cacaoteelt en productie al niet in één hand zijn, dan is het wel zo dat de chocolatier zijn cacaoleveranciers vertroetelt om de kwaliteit hoog te houden.
 

Chocolade met een ziel

Chocoweb in delicious 1.jpg

Chocolade met een ziel, zo luidt de titel van het stuk over single origin chocolade. Chocolade kent, net als bij wijn, rassen, terroir, blends, cru's of cépages

In het artikel worden een vijftal tabletten uit de Chocowebwinkel besproken. Vijf tabletten uit vijf landen:
Manabi van Pacari (Ecuador), Cru Virunga van Original Beans (Congo), Chuao van Amedei (Venezuela), Brasil Fazenda Monte Alegre van Akesson's (Brazilië) en Guanaja van Valrhona uit de Caraïben.

Van deze chocolades is Valrhona de enige die wat ons betreft gewoon fair trade is, maar ze mag niet ontbreken, omdat het een verdraaid goede chocolatier is. 

Op deze (boven afgebeelde) pagina staat een kortingscode die de lezers van delcious. mogen gebruiken voor een bestelling bij Chocoweb. Maar ze kunnen ook een kans wagen voor een van de twintig gratis pakketten die Chocoweb ter beschikking heeft gesteld. 

Gratis pakketten

Mail en win. Zo gaat dat bij delicious. Abonnees die snel zijn maken kans op een chocoladepakket t.w.v. € 32,50.

Chocoweb in delicious 2.jpg

Punt

Het is ons keer op keer op het hart gedrukt: Delicious schrijf je niet zo, maar met een kleine beginletter en een punt erachter. Dus delicious.. Hé!? Mag die punt twee doelen dienen? Deel van het woordmerk en grammaticaal het einde van de zin duiden?

Plaats een reactie