Aardbeien in siroop
Aardbeien in een siroop van suiker, rode wijn en cointreau. En een snufje kaneel. Ook heel lekker. En zoe-hoet!
Aardbeien in een siroop van suiker, rode wijn en cointreau. En een snufje kaneel. Ook heel lekker. En zoe-hoet!
Geen stoofperen. Nee. Handperen gekookt in witte wijn dat vervolgens wordt ingekookt tot een stroopje. Simpel.
Niets goddelijker dan dit Theobroma cacao – pure chocola, het voedsel der goden – in combinatie met heerlijke rijpe, zoete aardbeien. Eenvoudig te maken, maar zóóó’lekker.
Eenvoudig en bijzonder lekker: aardbeien in balsamico-azijn. De Fransen schijnen het te doen met rode wijn-azijn.
Hoe simpel kan het zijn: meng een bekertje ricotta met sinaasappelsap en wat suiker of diksap. En dan mooie, dieprode, o zo zoete aardbeien erbij of er door.