Komkommersoep met dille
Er is meer dan één recept voor deze soep van komkommer met dille. Hier geven we er vier.
Er is meer dan één recept voor deze soep van komkommer met dille. Hier geven we er vier.
Verrukkelijke gratin van geraspte courgette, snijbiet (of spinazie) en echte Nederlandse pecorino (oude schapenkaas
Reepjesvla is de naam die de familie Metz heeft gegeven aan chocolademousse met eiwit en zonder room.
Eenvoudige en heerlijk frisse salade van koolrabi, komkommer en aardappel. En nog wat…
Een snelle vegetarische salade van koolrabi en peultjes. En lupinebonen als u die heeft. Lekker met wat in bouillon gekookte bulgur. Of rijst.
In olie ingemaakte brokken aubergine met pepers en munt. En knfolook. Dat moet wel lekker zijn. Minstens een week wachten. En na ruim twee jaar is het nog steeds heerlijk.
In olie gegaarde asperges zijn erg lekker. In olie tot 90 graden duurt het een half uur. En helemaal niet vet!
Een makkelijke, snelle chutney van mango, ciderazijn en wat kruiden.
Stridoli in het Italiaans, sculpit in het Engels en blaasilene heet het in het Nederlands. De jonge toppen ervan zijn zeer goed eetbaar. Een oer-Italiaanse risotto met stridolo, wat champignons en Parmezaanse kaas.
Zonder twijfel de allerlekkerste brownies. Een eenvoudig recept met heel goede chocolade.
Hollandaisesaus heeft iets van mayonaise. Daarbij klop je eidooiers met olie (en wat mosterd en/of azijn en/of….) Voor deze saus … Lees meer