Geen gelul! Appeltaart!
Een simpele, eenvoudige en o zo lekkere appeltaart, die doet denken de taart die Oma Duck in haar vensterbank zet. (En Gijs Gans vervolgens opeet.)
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Een simpele, eenvoudige en o zo lekkere appeltaart, die doet denken de taart die Oma Duck in haar vensterbank zet. (En Gijs Gans vervolgens opeet.)
Italiaans hapje met palmkool voor kerstavond.
Gestoofde palmkool (cavolo nero) met rozijnen met de tonen van peper en knoflook.
Grappig groentegerecht/bijgerecht dat niet meer is dan de naam zegt.
Boerenkool op een andere manier. Fusion cooking: boerenkool, kerriepoeder, sojasaus en pasta. En feta.
Borlottibonen-speltsoep is een supersoepie van kievitsbonen, zo heten ze in het Nederlands, spelt. Even van te voren plannen in verband met het weken van de bonen en de spelt. Maar dan is het snel gemaakt.
Een cake van quinoa, appel en walnoten. Heel apart.
Met recht een verfijnde appeltaart.
Volgens mij is dit een vergeten visgerecht. Een oubollig imago, waarschijnlijk. Maar het was gewoon zmikkelen & zmullen.
Een goddelijk gerecht van gedroogd eekhoorntjesbrood, tonijn, pancetta en zoete tomaten.
Lees meer over de paddestoelen in het bos en het zelf kweken van oesterzwammen en shiitakes.