Puree van pepers en knoflook
Een soort sambal.
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar niet alleen groenten.
Een soort sambal.
Een eigen recept dat snel klaar is.
Een klassiek Italiaans gerecht: aardperen in schijven met wat knoflook en peterselie.
Een mooi herfstgerecht van aardperen en paddestoelen; ook in 1930 wisten ze al wat lekker is.
Een lekkere schotel van een recept uit 1931. Aardpeer, selderij, wortel, ui en kaas. En evt. prei.
Een recept uit de eerste helft van de vorige eeuw. In een papje van melk en bloem.
Rauwe koolrabi, rauwe biet. Dat zijn de twee hoofdingredienten voor deze uitstekende salade.
Bij nader inzien 'eigenlijk verdomd lekker'
Een basic uitvoering. Met wat karwij en komijn.
Een o zo smakelijk en betrekkelijk snel en eenvoudig te maken Aziatische spitskoolbereiding. Met witte vis of grote garnalen.
Met champignons en paprika. Serveren met bijv. kabeljauw en rijst.
Eenvoudige salade met een appel en een ei.