Roergebakken spitskool met kokos
Een o zo smakelijk en betrekkelijk snel en eenvoudig te maken Aziatische spitskoolbereiding. Met witte vis of grote garnalen.
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Een o zo smakelijk en betrekkelijk snel en eenvoudig te maken Aziatische spitskoolbereiding. Met witte vis of grote garnalen.
Met champignons en paprika. Serveren met bijv. kabeljauw en rijst.
Eenvoudige salade met een appel en een ei.
Schep het op de borden en drapeer de Hollandse garnalen er midden op. Een fraai gezicht en een goddelijke maaltijd.
Een stoofpot die wat van chili con carne weg heeft. Overigens zit er weinig uit eigen moestuin in. Ja, een ui. En paprika. Zelfs de basilicum moet gedroogd zijn.
Een lekkere salade, waarvan het recept van het etiket van een potje komt. Met verschillende soorten bonen.
Zeer smakelijke Italiaanse soep met borlottobonen – oftewel: kievitsbonen.
Een salade waarvan ongetwijfeld veel varianten bestaan. Dit is er een van. Met tomaten, olijven, peterselie en evt. tonijn.
Aardperen, peterselie, boter en wat maizena. Zo maak je snel een lekker gerechtje. En met tammekastanjes, kastanjechampignons erbij nog lekkerder.
Een salade van groenlof.
Van groenlof (ook wel: suikerij) met spekjes, ui en kaas maken een groenlofstamppot, een winterstamppotje met een heerlijk bittertje – een vergeten smaak.
Een stevige puree van aardpeer en aardappel met wat knoflook. Goed bij wild of lever.