Spaghetti met grote garnalen en tomatensaus
Een beetje ongebruikelijk om een spaghetti met tomatensaus en grote garnalen te eten, maar oh…. met verse tomaten is dit verrukkelijk. Makkelijk en snel te maken.
Een beetje ongebruikelijk om een spaghetti met tomatensaus en grote garnalen te eten, maar oh…. met verse tomaten is dit verrukkelijk. Makkelijk en snel te maken.
Hoe Spaans wil je het hebben. Fideua is een Spaanse vermicelli die in paella wordt gebruikt in plaats van rijst. Deze schotel is met vis, schaal en schelpdieren en zeer smakelijk, al zeggen we het zelf.
Een wel zeer verrassend smakende schotel, zoder aardappels of pasta, maar met dunne plakken koolraap en vellen heerlijke kool.
Een aparte maar zeer smakelijke schotel van met knoflook, peper en saffraan gekruide chayote en opgebakken Hollandse garnalen erover.
Labskaus is een bietenstamppot met corned beef, haring en augurken. Oorspronkelijk een zeemansgerecht, vermoedelijk van rond de Oostzee. En het is nog verdraaid lekker ook!
Een lekkere, frisse salade met haring en biet. Pasta in plaats van aardappel, wat meer gebruikelijk is. En dan natuurlijk ui, augurk en meer. Erg lekker.
Een heerlijk frisse en smaakvolle salade van blokjes koolrabi, wat appel, amandelen, gesnipperde rode ui en stukjes nieuwe haring. Afgemaakt met wat dille.
Uitstekend en vlot te bereiden maal van spinazie met kabeljauw in een gele curry van gember, ui, kurkuma en gerookt paprikapoeder.
Pasta met paprika en jenever is doordat we er ook nog Hollandse garnalen bij hebben gedaan een bijzondere smaakbeleving.
Dit schorsenerentaarje met zeevruchten (garnalen, mosselen)en zwarte olijven, is wel een zeer verrassende smakelijke combinatie.
Een heerlijke bietensalade met quinoa, Hollandse garnalen en olijven, kappertjes en meer.
Deze pasta met artisjokharten en bottarga is verrukkelijk. En zeer eenvoudig te maken, mits je reeds over gekookte artisjokharten beschikt. Anders duurt het iets langer